Hírek

Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület immár hosszú évek óta rendezi meg közösen a Mindenki Karácsonya rendezvényt, az utolsó Adventi gyertyagyújtáshoz kapcsolódva.

2019. október 1-jén az Idősek Világnapja alkalmából a Környéke Polgári Együttműködés Egyesület Kondoros Város Önkormányzatával közösen ismét a helyi Sportcsarnokban tartotta programját.

Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület az előző évek sikereire és érdeklődésére való tekintettel, 2019. év karácsonya előtt is "közös vacsorára" várta a városlakókat, karácsonyi, jótékonysági ételosztásán.

Kondoros Város Önkormányzata, a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület és a Legendák Földje Alapítvány szeretettel meghívja a Mindenki Karácsonya rendezvényre!

A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület szeretettel meghívja az adventi időszakban a Csárda melletti téren egy kis forralt borozásra és teázásra!

Október 1-je az Idősek Világnapja, így a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület és Kondoros Város Önkormányzata 2018-ban is ünnepséget szervezett a Kondoroson élő szépkorú lakosok számára.

1. oldal / 6