Betyárszállás Kondoroson

A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület szálláshelye megnyitott. A Betyárszállás nevet viselő vendégház szeretettel várja a Kondorosra látogató vendégeket. A Betyárszállás 6 szobája 2 szinten, kellemes légkörrel, felújított vizesblokkokkal, fenyőbútorokkal berendezett helyiségekkel várja a Kondoroson és környékén kiránduló vendégeket. A látogatók 2 és 4 ágyas szobákban, valamint egy külön lakrészben is megszállhatnak. A kialakított konyhában főzési lehetőség is adott.

Az érdeklődök a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen valamint a következő telefonszámokon foglalhatnak szállást: +36-30/781-0200.

Szállás

Külön lakrész 5.000 Ft/éj/fő