logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Ünnepvárás Kondoroson a Mindenki Karácsonya rendezvény keretében

Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület az előző évek sikereire és érdeklődésére való tekintettel, ez év karácsonya előtt is "közös vacsorára" várta a városlakókat, karácsonyi, jótékonysági ételosztásán.

A Mindenki Karácsonya városi rendezvényt a Petőfi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Kollégium tanulóinak műsora nyitotta meg, melyet Ribárszki Péter polgármester ünnepi gondolati követtek.

A karácsonyi ünnepvárás keretében a Kondorosi Csárda Adventi lencsegulyást készített, melyet a kilátogatók ételosztás keretében a helyszínen meg is kóstolhattak, illetve haza is vihették a finom ételt.

Az ünnepi hangulathoz hozzájárult a Nagycsaládos Egyesület szeretetvendégsége, a téren kínált meleg tea, forralt bor valamint a karácsonyi zene.

A Többsincs Óvoda és Bölcsőde adománygyűjtő akciója jóvoltából a gyermekeket ajándékok várták. A felajánlott ajándékok kiosztása közben a gyermekek lelkesen szavaltak karácsonyi vereseket. Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak a rendezvény színvonalas szervezéséhez.
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk városunk minden lakójának!

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=167