Toldi Kupa

Az „Arany János emlék-év” kapcsán, Arany Jánost felidézve sokaknak Toldi jut eszébe, az ő ereje, bátorsága.

Őt megidézve rendeztük meg a „Toldi kupa” elnevezésű versenyt 2017. december 2-án Békésen, ahol a résztvevők több próbahelyen bizonyíthatták rátermettségüket. Több korosztály számára hirdettünk próbatételeket, óvodás kortól a fiatalokon át, a felnőttekig mindenkinek volt lehetősége arra, hogy bizonyítsa ügyességét.

Aki éppen pihenni szeretett volna, őket Berényi Nagy Péter műsora, valamint lufi hajtogató várta, sok étellel és itallal vendégeltük meg a lelkes résztvevőket.

A program az Arany János Emlékbizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósulhatott meg.