logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Rocklegendák vándorkiállítás Kondoroson

A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület meghívására 2011. június 16-án Kondorosra érkezett a Rocklegendák Vándorkiállítás.

Dankó Béla, a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület elnöke, Kondoros polgármestere köszöntötte csütörtökön este a Kondorosra érkező Németh ”Nyiba” Sándor és Czapp Józsefet. Köszöntőjében kifejtette, hogy az egyesület igyekszik olyan programokat kínálni a helyi és környékbeli települések lakosainak, amely nem érhető el mindenki számára, így most a magyar rock-történelem páratlan kiállítási anyagát mutatják be a vendégeknek.

Németh „Nyiba” Sándor, aki birkózóként több Olimpián és Európa- és Világbajnokságon is szerepelt, a hetvenes években a Meteor együttesben dobolt, majd 1996-ban megalapította a DE-PRESSION együttest, amelyben szövegíró, zeneszerző és dobos.

A kiállítás megnyitóján Nyiba több zeneszámát és versét is előadta, így adva meg az est hangulatát. A megnyitón számos vendég, köztük sok fiatal zenész is részt vett.