logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Mindenki Karácsonya

Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület immár hosszú évek óta rendezi meg közösen a Mindenki Karácsonya rendezvényt, az utolsó Adventi gyertyagyújtáshoz kapcsolódva.

csomagosztas 3C64EE722 5CF5 6265 372D B12BEEB7984B

Sajnos az idei év ebben is más lett mint a többi, hiszen a megszokott formában nem lehetett megvalósítani sem az Adventi gyertyagyújtást, sem ezt a színes, vidám, Szenteste előtti programot.

Az Egyesület tagjai mindenképpen segíteni szerettek volna, ezért kétszázötven darab, tartós élelmiszerekből álló csomagot ajánlottak fel, melyet részben kondorosi, részben a környékbeli települések lakói kaptak meg.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ajándékozás idén se maradjon el, ezért a megszokottól eltérően, de ugyanolyan tisztelettel juttatjuk el az érintettekhez a csomagokat még az ünnep előtt” - mondta Dankó Béla az egyesület képviseletében.