Mindenki karácsonya

Az idei évben is, a hagyományoknak megfelelően megrendezésre került Kondoroson a Mindenki Karácsonya.

Dankó Béla országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket a vasárnapi ünnepségen, ahol elmondta, hogy a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület hagyománnyá vált rendezvényén 800 adag meleg étel készült. Immár sokadik alkalom, hogy az egyesület megrendezi a Mindenki Karácsonyát, mely igazi ünneppé, közösségi találkozássá vált az évek során.

A meleg étel mellett Kozsuch Kornél alpolgármester felajánlásából lisztet is osztottak a résztvevőknek, összesen 1000 kg liszt került a kondorosi családokhoz.

Horcsák István, a Kondorosi Többsincs Óvoda intézményvezetője kihangsúlyozta, hogy a rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően valósulhatott meg, emellett azonban számos helyi civil szervezet, vállalkozó, intézmény támogatta az ünnepséget.

A Mindenki Karácsonyát az ünnepi gyertyagyújtás követett, ahol a Petőfi István Általános Iskola tanulóinak és a Kondorosért Elektroakusztik zenekar műsorát hallgathatták meg az egybegyűltek.