logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Mindenki karácsonya

Az idei évben is, a hagyományoknak megfelelően megrendezésre került Kondoroson a Mindenki Karácsonya.

Dankó Béla országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket a vasárnapi ünnepségen, ahol elmondta, hogy a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület hagyománnyá vált rendezvényén 800 adag meleg étel készült. Immár sokadik alkalom, hogy az egyesület megrendezi a Mindenki Karácsonyát, mely igazi ünneppé, közösségi találkozássá vált az évek során.

A meleg étel mellett Kozsuch Kornél alpolgármester felajánlásából lisztet is osztottak a résztvevőknek, összesen 1000 kg liszt került a kondorosi családokhoz.

Horcsák István, a Kondorosi Többsincs Óvoda intézményvezetője kihangsúlyozta, hogy a rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően valósulhatott meg, emellett azonban számos helyi civil szervezet, vállalkozó, intézmény támogatta az ünnepséget.

A Mindenki Karácsonyát az ünnepi gyertyagyújtás követett, ahol a Petőfi István Általános Iskola tanulóinak és a Kondorosért Elektroakusztik zenekar műsorát hallgathatták meg az egybegyűltek.