logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Mindenki karácsonya 2019

Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület az előző évek sikereire és érdeklődésére való tekintettel, 2019. év karácsonya előtt is "közös vacsorára" várta a városlakókat, karácsonyi, jótékonysági ételosztásán.

mindenki karacsonya 2019 2A5B84EE5 F863 6715 E8F2 E1889BEEE616

Az esős idő ellenére sokan ellátogattak a helyi Művelődési Házba, ahol Dankó Béla országgyűlési képviselő gondolatai nyitották meg a rendezvényt.

Ezután a Petőfi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Kollégium tanulóinak műsorát láthatták az érdeklődők, a műsor után Ribárszki Péter polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Az ünnepi hangulathoz hozzájárult a Nagycsaládos Egyesület szeretetvendégsége, a Kondorosi Csárda előtt kínált meleg tea, forralt bor.

A karácsonyi ünnepvárás keretében a Kondorosi Csárda Adventi gulyást készített, melyet az ide ellátogatók ételosztás keretében a helyszínen meg is kóstolhattak, illetve haza is vihették azt.

A Többsincs Óvoda és Bölcsőde adománygyűjtő akciója jóvoltából a gyermekeket ajándékok várták. A felajánlott ajándékokról a lepel akkor lebbent föl, amikor a gyerekek elmondták karácsonyi verseiket, elénekelték az ünnepi dalokat.

Köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak a rendezvény színvonalas szervezéséhez.