logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Mindenki karácsonya

A tavalyi évhez hasonlóan 2011-ben is sor került a Mindenki Karácsonyára, melyet az egyesület Kondoros Nagyközség Önkormányzatával együttműködve szervezett meg.

A program keretében sor került burgonya-adományok kiosztására, 10 család részesült tüzelőfa-adományból (8 mázsa), felállításra került a Mindenki Karácsonyfája a szökőkút mellett. 2011. december 23-án karácsonyi programon vehettek részt a családok.

Az egyesület a Békés Megyei Önkormányzatához benyújtott sikeres pályázatának köszönhetően a Csillámpor című musical gálát tekinthették meg a vendégek, aki létszáma kb. 220 főre tehető. A rendezvényen főleg kisgyermekes családok vettek részt, így közös családi és közösségteremtő élményt nyújtott számukra a rendezvény.

A műsor végén a gyermekeket ajándékok, gyümölcs és édesség várta a karácsonyfa alatt, így a szervezet olyan gyermekek számára is ünnepi hangulatot teremtett, akik otthon, a család nehéz anyagi körülményei miatt nem élhették át az ajándékozás örömét.