logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Mindenki karácsonya

Aranyvasárnap több ünnepi program is várta a kondorosiakat.

December 19-én, a Karácsonyt megelőző utolsó vasárnap a Kondorosi Csárda melletti téren rendezték meg a Mindenki Karácsonya rendezvényt. A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület kezdeményezésére közel 600 főre készítette el Adventi babgulyását a Kondorosi Csárda. A szakácsok szabadtéren, két gulyáságyúban főzték meg az aranyvasárnapi ételt.

A Mindenki Karácsonyát Dankó Béla polgármester, országgyűlési képviselő nyitotta meg ünnepi gondolataival, mint mondta, fontos, hogy a kondorosiak érezzék, hogy egy közösséghez, egy családhoz tartoznak, melyre ez az ünnep kitűnő alkalmat nyújt. Dankó Béla köszöntötte Domokos Lászlót, az Állami Számvevőszék elnökét, aki erre az alkalomra a községbe látogatott.

A babgulyás mellett számos meglepetés várta még a családokat. A számos felajánlásnak és támogatónak köszönhetően nemcsak ételt osztott az egyesület, a gyermekeket ajándékok és szaloncukor is várta a karácsonyfa alatt.

A program este folytatódott tovább a Petőfi István Általános Iskola diákjainak Betlehemi műsorával, majd a Legendák Földje Alapítvány szervezésében meggyújtották az adventi koszorú utolsó gyertyáját.