Megjelent a 2014. évi pályázati felhívás a nemzeti értékek és a hungarikumok gyűjtésére, népszerűsítésére

A vidékfejlesztési miniszter a Hungarikum Bizottság elnökeként nyílt pályázatot hirdet a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására.

A pályázatra 2014. február 10-től március 10-ig lehet elektronikusan jelentkezni a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési ésVidékfejlesztési Intézet honlapján.

A coaching szolgáltatások folyamatosan növekvő hazai népszerűsége miatt az ICF Magyar Tagozata idén is folytatja jószolgálati programját, amelynek célja a siker és a versenyképesség növelése a coaching eszközeivel nemcsak a multinacionális vállalatok, hanem a civil szervezetek körében is.

A pályázat célja a települési, tájegységi, megyei és országos szinten fellelhető nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésén és rendszerzésén túl a Magyar Értéktárban és a Hungarikumok Gyűjteményében már nyilvántartott egyes nemzeti értékeink és hungarikumaink kollektív megismertetése, azok hazai, külhoni és nemzetközi rendezvényeken, írott és elektronikus kiadványokban történő megjelentetése és népszerűsítése.

A pályázati felhívás itt olvasható.