Idősek Világnapja Kondoroson

2019. október 1-jén az Idősek Világnapja alkalmából a Környéke Polgári Együttműködés Egyesület Kondoros Város Önkormányzatával közösen ismét a helyi Sportcsarnokban tartotta programját.

idosek vilagnapja 2019 2FCF6E58C 9867 97D0 EBCF 7E51E84FBACC

Az ünnepi köszöntőt Ribárszki Péter polgármester mondta el, ezt követte a Cervinus Teátrum művészeinek előadása, majd pedig a minden évben megszokott, és immár hagyománnyá vált finom ebéd következett.

A programra évről-évre egyre többen látogatnak el, hiszen itt találkozhatnak, beszélgethetnek a 70. életévüket betöltött lakosok régen látott ismerőseikkel, barátaikkal. Az idősek már nehezen mozdulnak ki otthonaikból, de ezen a napon az unokák, gyerekek segítségével nagy örömmel készülődnek és jönnek el erre a rendezvényre.