logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

NEA ME BGA MFP logo

2022. évben a Békés Megyei Önkormányzat "az egyesület adminisztrációs feladataihoz kapcsolódó kiadások, valamint az általuk működtetett szálláshely fenntartásához kapcsolódó kiadások finanszírozása költségeinek részbeni fedezete" címen,
250.000 Ft-tal támogatta az egyesületet.

bmo logo 1line

 

 


A 2021-es évben is a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta az egyesület működését.

bethlen

nea 01

 

Hagyományosan megrendezésre került a Mindenki Karácsonya Kondoroson

Idén is advent negyedik vasárnapján került megrendezésre a Mindenki Karácsonya Kondoroson. Dankó Béla országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, ahol elmondta, hogy a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület hagyománnyá vált rendezvényén 800 adag meleg étel készült. Az egyesület évek óta megrendezi a Mindenki Karácsonyát, mely igazi ünneppé, közösségi találkozássá vált.

Ribárszki Péter Kondoros Város polgármestere kihangsúlyozta, hogy a rendezvény az Önkormányzat és a Kondoros és Környéke Polgári Egyesület közreműködésével valósulhatott meg, emellett azonban számos helyi civil szervezet, vállalkozó, intézmény támogatta az ünnepséget.

A meleg étel mellett a gyerekeket játékok és csokoládé várta. Tinka Edit segítségével és vezényletével a gyerekek egy versikével levarázsolták a leplet, mely a rájuk váró játékokat rejtette.

A Mindenki Karácsonyát az ünnepi gyertyagyújtás követett, ahol a Petőfi István Általános Iskola tanulóinak műsorát hallgathatták meg az egybegyűltek, majd a Nagycsaládosok Egyesülete szeretetvendégsége várta az érdeklődőket.