Döntés Pályázatokról

Döntés született a „Gyermekek- és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek tagjainak, valamint az ifjúsággal foglalkozó szakemberek képzéseinek támogatása” (pályázat kódja: IFJ-GY-13-C) címen kiírt pályázat nyerteseiről.

Örömmel értesítjük a pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért és ifjúságért felelős államtitkára a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsának javaslatára fenti pályázati kategóriában meghozta döntését.

A „Gyermekek- és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek tagjainak, valamint az ifjúsággal foglalkozó szakemberek képzéseinek támogatása” (pályázat kódja: IFJ-GY-13-C) címen kiírt pályázatra 266 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 231 pályázat felelt meg a formai követelményeknek, ebből 47 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

A pályázat olyan Magyarországon megvalósuló nem-formális képzéseket támogat, amelynek elvégzésével a fiatalok szociális, környezeti érzékenysége, a tudatos felnőtt életre való felkészülése, állampolgári kompetenciája fejlődik.

A pályázat támogatja az ifjúsággal foglalkozó szakemberek gyermek- és ifjúsági animátor képzését is.IFJ-GY-13-C

Döntési listaKérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:
Telefon: 1/237-67-82
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gratulálunk a nyertes pályázóknak!
2013. december 2.